VERTEL ME ALLES - 4 maart

“VERTEL ME ALLES”

In gesprek met Munish Ramlal, Ombudsman Metropool Amsterdam

Graag heten we Munish welkom en gaan we samen in dit open gesprek in op de noodzaak van luisteren naar Amsterdammers ten aanzien van digitaliserende maatschappij en onze digitale rechten daarin.

Informatie

4 maart 2024 | Anansi, Amsterdam Zuidoost


Start: 15:30 | Einde: 17:30


 Daalwijkdreef 11, 1102 RN Amsterdam | Beperkt aantal plekken beschikbaar


In deze ‘VERTEL ME ALLES’ gaat Munish in gesprek met Amsterdammers om zich te laten inspireren over het belang van betere waarborgen van digitale mensenrechten voor alle Amsterdammers in een stad die snel digitaliseert.

Het digitale tijdperk heeft onze levens verrijkt, maar brengt ook nieuwe uitdagingen met zich mee voor onze fundamentele rechten. Het is daarom essentieel dat we niet alleen luisteren naar wat onze burgers te zeggen hebben, maar hen ook actief betrekken bij het vormen van een veiligere en meer inclusieve digitale wereld.

Deze bijeenkomst kan worden gezien als een levendig gesprek met Amsterdammers.

In dit gesprek zijn we op zoek naar inzichten uit de stad, uit de praktijk, die de basis kunnen vormen voor onderwerpen die op de Agenda Digitale Rechten van Amsterdam dienen te staan. Ook is de input inspiratie voor Munish voor zijn te geven Digital Rights House Lecture op 10 april 2024.

Het gesprek zal worden geleid door Kimberley Leysner en Rosa Louwerse.

Meer weten over deze VERTEL ME ALLES?

Neem gerust contact op met:

Rosa Louwerse | rosa@digitalrightshouse.org

-----

Er gebeurt een hoop bij Digital Rights House. Voel je vrij om contact met ons op te nemen.